Žderka mesožderka (muholovka, biljka mesožderka) – Dionaea Muscipula

1,090.00 дин.

Prodaja 4 godine starih sadnica Žderke mesožderke (lat. Dionaea Muscipula, muholovka ili biljka mesožderka).

Uz biljku dostavljamo i detaljno uputstvo za održavanje. Biljke su odličnog kvaliteta, u pitanju je uvoz iz Holandije, a imamo i biljke iz našeg uzgoja.

Prodaja je u standardnim saksijama za mesožderke, prečnika 9cm.  Ne morate ih presadjivati nekoliko meseci od momenta kupovine.

Opis

Biljka mesožderka se šalje u elegantnom pakovanju, kao na slici, spremna za poklon dragoj osobi.

Dostavljamo je kurirskom službom, u čvrstom pakovanju. Svaka pojedinačna biljka se pakuje oko 30 minuta, tako da je bezbedan transport zagarantovan. U slučaju problema, vraćamo novac ili Vam šaljemo novu biljku o našem trošku.

Ukoliko niste ranije videli ove biljke uživo, može Vas iznenaditi njihova veličina. Prečnika su samo od 8-12 cm. U pitanju su potpuno odrasle biljke, cena 1,100 din.

Biljka mesožderka (muholovka) se može i lično preuzeti na našoj lokaciji u Beogradu. Kontaktirajte nas za više informacija.

Zamke su na nekim biljkama crvene, a na nekim zelene. Boja zavisi od količine sunca kojoj su Žderke izložene. Čak i ako kupite biljku sa zelenim zamkama, nakon nekoliko nedelja držanja na suncu, one će dobiti prelepu crvenu boju.

Additional information

Težina 0.45 kg
Dimenzije 15 x 15 x 15 cm
Dimenzije biljke

Saksije prečnika 9cm, biljke mogu biti prečnika od 8-12 cm

Bezbedna dostava

Svaka biljka se pakuje oko 30 min, u čvrstu ambalažu

Garancija

Ukoliko biljka ne stigne bezbedno do Vas, šaljemo novu o našem trošku ili vraćamo novac